JAKO WE ARE TEAM

Team Sport

Våre røtter kommer fra lagidretter. Raske og pålitelige leveringer er hvordan vi ønsker å serve våre kunder og samarbeidspartnere. Klubber og lag fra grasrota til Champions League benytter i dag utstyr fra Jako.

Vi vet hvor viktig det er for klubber å ha en pålitelig leverandør, derfor er vårt høyeste fokus service og leveringsdyktighet. Vi leverer mer enn 300 artikler i ca. 15000 variasjoner til kunder over hele verden i flere enn 50 forskjellige land.

Våre «teamlines» (kolleksjoner) har en varighet på opptil 5 år. På denne måten gir vi våre kunder muligheten til å tenke langsiktig og ikke minst muligheten til å supplere utstyr over lengre perioder med korte leveringstider.

Team Wear

De fleste lag ønsker sine egne karakteristiske drakter og treningsklær. Med 6 teamlines, 11 trøyedesign og matchende basisklær dekker vårt sortiment alt fra fritidsaktiviteter til trening og kampklær. Vi vet hvor viktig det er å tilby variasjon, med 30 forskjellige fargekombinasjoner vil alle finne sine ønskede farger. Størrelser leveres fra barn 116 til voksen 6XL hvilket tilsier at alle finner en passende størrelse. For å komplettere det hele leverer vi utvalgte modeller i damesnitt samt bukser i både lang og kort versjon. Alle designs er laget med tanke om at det skal være plass til personlig utsmykking som for eksempel navn, initialer, klubblogoer og sponsorer. Sistnevnte gjør det mulig å skape sin unike kolleksjon og identitet! En klubb – ett utseende.

Team Spirit

Vi elsker sport! Jako har en lidenskap for sport, akkurat som utøvere jobber sammen på banen, jobber også vi sammen om de samme målene og løsningene. Tett samarbeid, raske beslutninger og høy fleksibilitet blant våre mer enn 240 medarbeidere gjør at vi skiller oss ut.

Vi vet hvor viktig det er med gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Personlig service og oppfølging er helt avgjørende for lange partnerskap og har vår høyeste prioritet. Med høy kompetanse, personlig kontakt og oppfølging samt attraktive avtaler styrker vi våre relasjoner og samarbeid på alle plan.