Klubbavtale

IL Jardar sin erfaring med Globall Sports klubbavtale

Som en av Bærums største fleridrettsklubber er IL Jardar en storforbruker av treningstøy og idrettsutstyr. For klubben med det fine slagordet «for liten og stor, klubben der du bor» har det alltid vært viktig å fremme fellesskap og vennskap gjennom idretten, blant annet ved å forenes i Jardar-tøy med den stolte blåfargen. 

 

Vi har tatt en prat med daglig leder i Jardar, Anja Kingdon, for å finne ut hvordan deres erfaringer med klubbavtalen til Globall Sport har vært. 

Klubbavtale med Globall Sport

Anja kan fortelle at Jardar har brukt Globall Sport i mange år, men inngikk ikke klubbavtale for hele klubben før for et par år siden.  

– Vi har brukt Globall Sport, eller rettere sagt merket JAKO, i mange år også uten avtale, men inngikk avtale for hele klubben høsten 2018, sier Anja Kingdon. 

Det er en avtale Anja sier seg godt fornøyd med. JAKO er en av de store merkevarene for grasrota innen sportstekstiler og sportsutstyr i Tyskland, og Globall Sport er importør og eneste leveringspunkt for det populære sportsmerke i Norge. 

På spørsmål om hva de synes om kvaliteten på produktene er Anja tydelig i svaret sitt:

– Kvaliteten er bra og står i forhold til prisen. 

Det synes vi er gøy å høre! Som stolt samarbeidspartner for norsk idrett og bedriftsidrett er vi i Globall Sport opptatt av å tilby et høyt servicenivå, med personlig tilstedeværelse, kvalitet på varer og selvsagt gode priser. 

 

Enkel administrering og bestilling av utstyr

Kanskje noe av det som kan være mest problematisk når man driver en stor fleridrettsklubb som Jardar er å administrere og bestille utstyr til alle medlemmene. 

Anja forteller oss sin egen erfaring med å administrere og bestille utstyr hos Globall Sport:

- Det er meget enkelt! Globall Sport har høy grad av kundeservice, og dere er meget konkurransedyktig på pris. 

Enkelt er et ord vi er stor fan av i Globall Sport. Vårt motto er at det skal være «enkelt og greit» å administrere utstyr og bekledning til klubb og medlemmer. Gjennom nettbutikken og i vår online katalog er det mulig å bestille treningstøy og idrettsutstyr med få klikk og rask levering året rundt.

Vi har standardvarer som rekvisitter og førstehjelpsutstyr til enhver tid på lager, i tillegg til mer enn 95 prosent av kolleksjonen til JAKO, uavhengig av sesong. Fortrinnsvis blir det bestilt utstyr fra JAKO hver uke og du kan regne med en normal leveringstid på 10-12 dager når du bestiller treningstøy og utstyr fra oss.

 Anbefaler Globall Sport til andre idrettslag

Til slutt lurer vi på om Jardar har opplevd noen utfordringer i samarbeidet med Globall Sport. Vi tar alle tilbakemeldinger seriøst og ønsker hele tiden å forbedre oss, men Anja kan betrygge oss:

- Vi har ikke opplevd noen utfordringer med samarbeidet og anbefaler andre idrettslag og klubber å skaffe klubbavtale hos Globall Sport. 

Det var alt for denne gang. Takk for praten!

Er du eller klubben din på utkikk etter kvalitetsikkert treningstøy og idrettsutstyr til en god pris? Sjekk ut vår klubbavtale!