TRENINGSKLÆR

TRENINGSDRESSER - TRENINGSOVERDELER - TRENINGSBUKSER - SWEATSHIRTS - T - SHIRTS - SHORTS

Er du på utkikk etter å oppgradere treningsgarderoben din? Det er viktig å kle seg riktig for å få maks utbytte av treningen. Noen klær egner seg bedre til trening utendørs enn innendørs.  Vi har treningsklær til alle typer trening – for kvinner og menn. Hos Globall Sport finner du et bredt utvalg av treningstøy til både inne- og utendørstrening i flere farger og størrelser.

På lager har vi treningsjakker med glidelås, treningsoverdel med en kort og praktisk glidelås i halsen, treningsgenser, hettegenser, treningsjakker & trenings hettegenser, teknisk t-skjorte, pique skjorter, treningsbukser, trenings shorts og fotballshortsjakkerteamwear trainingog mye mer.  

Mange av oss har en eller annen form for treningsrutine, enten det er en halvtime på gymstudio før jobb, eller en joggetur etter skoletid. Én ting har vi imidlertid alle til felles: Treningstøyet vårt slites ut av gjentatte runder i vaskemaskinen, og påkjenning under øktene. 

Velg treningstøyet som egner seg til ditt bruk – enten du driver med egentrening eller lagsport. Som den eneste importøren av JAKO i Norge, er vi stolte av å kunne tilby rask og enkel levering til våre kunder.