Om oss

Velkommen til Globall Sport AS
Klubbservice og utstyrsleverandør til Idrettslag og bedriftsidrettslag. Vårt motto er at det skal være "enkelt og greit" å administrere utstyr og bekledning til medlemmer.

Vi er sertifisert forhandler av padelutstyr, spesialister på ballidretter, profiltøy og klubbservice.

Alle våre ansatte er tidligere idrettsutøvere med lidenskapelig interesse for idrett. Vår ekspertise og kompetanse deler vi mer enn gjerne. 

Dine behov er vår inspirasjon og vårt motto er at «alle skal være fornøyde». Vi streber etter å oppfylle vårt motto gjennom gode kundedialoger, fokus på langsiktige samarbeid, god kvalitet på produkter og leveranser, riktige priser samt den beste service.
 
Agenturer
 
Globall Sport AS er importør av JAKO til Norge, et av de store merkenavnene innen sportstekstiler og sportsutstyr i Tyskland. Vi står først i køen hos JAKO! Globall Sport er Jakos eneste leveringspunkt i Norge, det betyr rask levering! Mer enn 95% av kolleksjon på lager hos Jako til enhver tid. 
Vi har et bredt sortiment av det du trenger av utstyr til trening og kamp for de fleste idretter med utsøkt service til hyggelige priser.
 
Globall Sport AS er importør av Uher til Norge, en av Europas ledende produsenter på "lukkede" baner og anbefalt av Norges Fotballforbund. NFF har innført 3 mot 3 spill for barn hvor det anbefales å spille på bane med vant. Hos oss får du de sikreste og mest fleksible banene på markedet. Banene leveres komplette inkludert vant, målbur og oppbevaringstralle. De er bygget for både innendørs og utendørs bruk samt alle underlag. Materialene tåler all slags vær i alle 4 årstider. Konseptet fyller vilkårene for tilskudd fra NIF (utstyrsordningen).
 


Vi er importør av Oxdog Padel, svensk sportsprodusent. Med utøveren i hovedfokus utvikler vi de beste produktene med den beste teknologien.

We don’t change the rackets,
We change the game.

 Vi leverer racketer, sko, tekstiler, bager, grip, baller etc.
 
Promatch logo
Globall Sport AS forhandler ProMatch rekvisitter og tilleggsprodukter som f.eks. medisinsk utstyr, tape, kjegler, vester, pumper, kamp-og teknikk utstyr mm..
 
Alle avtalekunder tilbys gratis klubbbshop; Jako klubber
 
 
Globall Sport AS er i nær "familie" med Norsk BandySport, Norges største innebandyspesialist. Se www.norskbandysport.no
 
Ta kontakt for en hyggelig prat og stopp gjerne innom vårt showrom/butikk!

Åpningstider telefon:
Hverdager: Kl. 09.00 - 17.00
 
Åpningstider butikk/showrom:
Hverdager: Kl. 10.00 - 17.00

Nettbutikk, alltid åpen.
 
Globall Sport AS
Tvetenveien 30
0666 Oslo
 

Org.nr. 974 399 644

Se kart