Rekvisita

Rekvisita og treningsutstyr til fotball

For å bli et godt lag kreves det at hver enkelt spiller gjør sin del. For at en spiller skal kunne utvikle seg på best mulig måte kan man bruke rekvisita for å gjøre rutineøvelser mer morsomt og virkelighetsnært. Trening bør bestå av en god blanding av teknikk, presisjon, hurtighet og koordinasjonstrening. Denne type trening krever at du har utstyret på plass, og hos Globall Sport finner du det du skulle trenge av treningsrekvisita for idrettslaget eller -klubben.

Vi har basert sortimentet på bakgrunn av personlige erfaringer og i samarbeid med idrettslag. Dette for å sørge for at du skal kunne finne utstyret dere trenger for å lykkes på trening. Hos oss finner du et stort utvalg av: fotball kjegler, flatmarkører, punktmarkører, agility-stiger, pasningsporter, frisparksfigurer, treningshekker og mye mer. Trenger du alt bør du gå for en av våre treningspakker, enten liten eller stor. Vi selger også alt av treningsrekvisita enkeltvis, slik at du også kan kjøpe akkurat det du trenger – intet mer, intet mindre.

Vi har utstyret du trenger til de fleste idretter, både innendørs og utendørs. Er det noe du trenger som du ikke finner? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg.