FØRSTEHJELPSUTSTYR

Førstehjelpsutstyr nettbutikk

Knall, fall og overtråkk – skader er alltid en risiko når man deltar i idrett. Som regel er det små uhell som ikke krever legebehandling, der førstehjelp er tilstrekkelig. Alle lag, uansett idrett bør ha oppdatert og fullverdig førstehjelpsutstyr lett tilgjengelig til enhver tid.

Førstehjelp kit - grunnpakken

Skal du kjøpe inn førstehjelpsutstyr for første gang anbefaler vi å kjøpe inn utstyr som danner det vi kaller for grunnpakken. Grunnpakken består av noen enkle forbruksvarer som isposer, sportstape, kompresjonsbandasje – alle essensielle deler av PRICE-metoden (Protection – Rest – Ice – Compression – Elevation). Skal du for eksempel behandle en vrikket ankel er det viktig å behandle raskt, og da bør grunnpakken være på plass, og utstyret være lett tilgjengelig. En førstehjelpsveske team med innhold kan være et god pakke å starte med. 

Førstehjelpsveske

For en fullstendig førstehjelpspakke anbefaler vi å gå til innkjøp av en førstehjelpsveske. Hos Globall Sport har vi ulike størrelser å velge mellom, slik at ethvert lag skal finne den vesken som passer best til deres behov. Vi selger også mange førstehjelpsprodukter enkeltvis - dette gjelder isposer, isspray, isposer kartongsportstape, coach sportsteip kartingkinesio tape, kompresjonsbandasje, bomull, sterilkompress, plaster, underwrap, tape saks og saks.